Супермаркет Аквилон
 
СУПЕРМАРКЕТ „АКВИЛОН“ – СВИЩОВ

СИТУАЦИОННО РЕШЕНИЕ: Имотът е ъглов с лице към улица от изток, от юг и от север. Теренът е относително равен. Паркирането е предвидено в границите на имота с подход от юг.

ОБЕМНО – ПРОСТРАНСТВЕНО И ФУНКЦИОНАЛНО РЕШЕНИЕ: Във функционално и обемно – пространствено решение сградата е предвидена като едноетажна и представлява Супермаркет и самостоятелни търговски обекти за обществено обслужване. Входът на сградата е от югоизток посредством виндванг с двойни, автоматични, плъзгащи се врати. Обособен е стопански двор с подход от север за зареждане на склада обслужващ търговската зала. Светлата височина в търговските помещения и склада е 4.00м. Към тях са предвидени всички нужни за дейността обслужващи помещения, спомагателни помещения и офис. Конструкцията на сградата е метална, стоманена. Носещите колони са свързани по между си с единични ивични фундаменти.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ И ФАСАДНО ОФОРМЛЕНИЕ: Фасадните стени са от термо – сандвич – панели, с пълнеж от минерална вата и обшивки от еталбонд, в цвят по RAL 7016.

ГОДИНА НА ПРОЕКТИРАНЕ: 2022

ГОДИНА НА РЕАЛИЗАЦИЯ: 2022

ЗП: 996,30кв.м


Проектант:
Leta Lova
Категория:

Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.