За нас

„За да се получи успешен краен продукт е нужно да се експериментира“

1
Архитектура

В работата си подхождаме индивидуално в зависимост от характерните дадености, идейно и интуитивно към изискванията на клиента, следвайки функционалност и естетика в стремежа си да създадем среда, благоприятна за Човека.

2
Интeриорен дизайн

Философията, която споделяме е свободомислеща, но понякога екстравагантна, тъй като вярваме, че за да се получи успешен краен продукт, е нужно да се експериментира. Всеки завършен проект оставя своя щрих и израстването е двупосочно.

3
Дизайн на мебели

Към момента на създаване на студиото арх. Павлета Павлова притежава 12 години опит, множество реализирани архитектурни и интериорни проекти, по-мащабните разработвани в екип, а други разработвани самостоятелно.

ЛетаЛова е студио за архитектура със седалище в гр.Варна, основано през 2019 г. от арх. Павлета Павлова. Проектите ни обхващат архитектура, интериорен дизайн и дизайн на мебели.

Практиката на “ЛетаЛова” показва възлагане и менажиране на реализацията в 9 от 10 интериорни проекта, с възможност за локално и/или дистанционно съдействие и организиране на дейностите по изпълнението.

Готови сме

да Ви консултираме и да Ви изготвим проект в сферата на архитектурата и/или интериорния дизайн

Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.